Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy järjestää 5.4.2019 alkaen arvonnan.

Palkinnot arvotaan Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n konttorilla 8.5.2019. Arvonnassa arvotaan yksi 85 euron arvoinen ostoskärry sekä yksi 38 euron arvoinen käsien ja jalkojen kuntoutuslaite.

Miten voi osallistua 

Arvontaan voi osallistua Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n arvontakorteilla, joita on esillä asiakas- ja sidosryhmätapahtumissa sekä Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n myymälässä.

Arvontaan voi osallistua myös nettisivulla https://www.apuvalinekauppa.fi… tai tykkäämällä Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n Facebook-sivusta ja kommentoimalla arvontapostausta, joka julkaistaan 5.4.2019 Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n Facebook-sivulla.

Arvontaan osallistuvat sekä ne henkilöt, jotka ovat pyytäneet yhteydenottoa, että ne henkilöt, jotka haluavat osallistua pelkkään arvontaan.

Voitosta ilmoittaminen 

Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti ja Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n Facebook-sivuilla. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden kuukauden kuluessa arvontapäivästä, Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:llä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Arvontasäännöt ovat nähtävissä Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n myymälässä sekä Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n verkkosivuilla. Arvonnasta tehdään pöytäkirja, joka säilytetään Suomen Apuvälinekauppa.fi Oy:n konttorilla.

Henkilötietojen käsittely 

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten ja muun lainsäädännön mukaisesti.

SUOMEN APUVÄLINEKAUPPA.FI OY