Virtsankarkailu eli inkontinenssi on yleinen ja kiusallinen vaiva, mutta onneksi huomaamatonta ja arkea helpottavaa apua on saatavilla!

Satunnainen virtsankarkailu ei yleensä vaadi toimenpiteitä, vaan siihen riittää väliaikaiset ja kertakäyttöiset virtsankarkailusuojat.

Virtsankarkailusuojat Apuvälinekaupasta

Runsaampaan tai säännölliseen virtsankarkailuun on tarjolla imukykyisempiä suojia, jotka kuitenkin ovat edelleen huomaamattomia ja mahdollistavat käyttäjälleen mukavan olon. Alushousujen kanssa käytettäviä virtsankarkailusuojia on sekä miehille että naisille.

Virtsankarkailusuojissa on tehokas imukyky joka pitää olon kuivana, ja hyvin hengittävät vaihtoehdot sopivat myös esimerkiksi urheiluun. Yli puolet naisista kokevat joko väliaikaista tai jatkuvaa virtsankarkailua, joten vaivan kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Apuvälinekaupasta löydät erittäin laajat valikoimat TENAn ja Attendsin vaippoja, vuodesuojia ja muita virtsankarkailusuojia. Katso kaikki valikoimamme TENA Men ja muut TENA tuotteet.

Vuodesuojia ja istuinsuojia on sekä kertakäyttöisinä että pestävinä, joista valita aina käyttökohteen tarpeiden mukaisesti. Inkontinenssin hoitoon voi hankkia erilaisia stimulaattoreita, kuutioita ja renkaita, sekä lasten yökasteluun on saatavilla yökasteluhälytin.