Näytetään tulokset 1–12 / 13

Valikoimastamme löydät rannetuet ja rannelastat, peukalotuet, kyynärtuet sekä olkapäätuet.

Näitä tukia ja ortooseja voidaan käyttää yhtä lailla vammojen ennaltaehkäisyyn, kuin jo syntyneiden vammojen ja vaivojen hoitoon, tai leikkauksen jälkihoitona. Käden tuet ja ortoosit ovat runsaassa käytössä työelämässä, kuntoutuksessa ja urheilijoilla.

Tapaturmaisesti, sairaudesta tai pitkällä aikavälillä syntynyt vamma käden alueella rajoittaa useita arkipäiväisiä toimintoja. Oikeanlainen rannetuki, peukalotuki, kyynärtuki tai olkapäätuki lievittää kipua, laskee turvotusta, edesauttaa nopeaa sekä oikeanlaista parantumista, ja voi myös mahdollistaa töiden tai urheilun jatkamisen lievästä vammasta huolimatta. Mikäli käsi on esimerkiksi töissä tai harrastuksissa selvästi tapaturmariskissä tai rasittavassa toistuvassa liikkeessä, voi rannetukia tai peukalotukia käyttää myös ennaltaehkäisevästi.

Jos rannetuen, peukalotuen, kyynärtuen tai olkapäätuen oikea koko on hankala hahmottaa itsenäisesti, voit tulla Apuvälinekaupan kivijalkamyymälöihin kokeilemaan tukia ja ortooseja paikan päälle. Autamme mielellämme sopivan tuen valinnassa ja oikean koon löytämisessä.