Näytetään kaikki 9 tulosta

Nilkan lievät vammat ovat yleisiä erityisesti urheilijoilla ja vanhuksilla. Lievä venähdys tai revähdys tulee helposti epätasaisessa maastossa, tasapainon horjahtaessa, epävakaita kenkiä kuten korkokenkiä käytettäessä tai muista syistä nilkan taittuessa. Laadukkaat nilkkatuet ja nilkkaortoosit antavat nilkalle tukea ja suojaa, jolloin paraneminen on nopeampaa vaikka toipilasaikana liikkuminen on edelleen helppoa. Ohuimpia nilkkatukia voi käyttää jopa urheilun aikana, sillä ne eivät rajoita nilkan ja jalkaterän normaalia liikettä.

Nilkkatukien ja nilkkaortoosien tärkein tehtävä on estää nilkan sivuttaisuuntaista liikettä, mallista riippuen rajoittamatta kuitenkaan nilkan muita liikeratoja. Esimerkiksi Orthocaren joustavat nilkkatuet nopeuttavat lievän venähdyksen parantumista ja lievittävät kipua antamalla lisätukea, mutta normaali askeltaminen onnistuu hyvin. Puristus lieventää myös jalan turvotusta. Vaikeammissa vammoissa lääkäri voi suositella tukevampaa nilkkaortoosia, joka rajoittaa jalan käyttöä huomattavasti enemmän.

Apuvälinekaupan valikoimassa olevien nilkkatukien ja nilkkaortoosien ominaisuudet vaihtelevat suuresti, joten konsultoi oikeanlaisen tuen valinnassa tarvittaessa lääkäriä. Autamme myös mielellämme lievempien vammojen tapauksessa sopivan tuen valinnassa.

76,00 
Varasto loppu

Tuet ja ortoosit

Nilkkaortoosi Orthocare

45,00 
Varasto loppu
38,90 
Varasto loppu
82,00