Liikkumisen apuvälineet mahdollistavat liikkumisen silloinkin, kun liikuntakyky on heikentynyt. Vanhusten apuvälineet lisäävät turvallisuutta ja vähennä riskejä arjen askareissa, kun sisälle ja ulos valitaan oikeat apuvälineet liikkumiseen. Samat tarvikkeet ovat tärkeä tuki myös esimerkiksi tapaturmassa tai urheillessa vammautuneille, joiden liikuntakyky on väliaikaisesti tai pysyvästi laskenut. Aktiivisena pysyminen vaivoista riippumatta on tärkeää peruskunnon ylläpitoa, joten liikkumisesta täytyy tehdä oikeilla apuvälineillä turvallista ja helppoa.

Valikoimistamme löytyy lukuisia eri liikkumisen apuvälineitä, kuten laadukkaat ja kestävät rollaattorit, pyörätuolit, kävelykepit ja kyynärsauvat, jalkineet ja ostokärryt. Rollaattorit ovat tärkeä liikkumisen apuväline vanhuksille, jotka haluavat edelleen pysyä liikenteessä ja elää itsenäisesti, mutta jotka tarvitsevat esimerkiksi kauppareissulle lisätukea sekä mahdollisuuden levähtää välillä. Samaan kastiin menevät myös ostoskassit, joita on sekä työnnettävänä että perässä vedettävänä mallina. Pyörätuolit, kyynärsauvat ja kävelysauvat ovat eniten käytössä väliaikaisesti tai pysyväsit vammautuneilla, joilla jalkojen terveys ei ole enää ennallaan. Liikuntakyvyn heikentymisen tasosta riippuen valitaan sopiva tukiväline, joka mahdollistaa kuormituksen keventämisen ja liikkumisen.

Tilaa liikkumisen apuvälineet ja muut apuvälineet vanhuksille kätevästi netistä, tai tule vierailemaan Tampereella ja Turussa sijaitsevissa myymälöissämme.