Taima XC rollaattori

849,00 

Erityisen hyvin ulkokäyttöön sopiva Taima XC rollaattori on varustettu isoilla ilmakumirenkailla, joiden ansiosta liikkuminen epätasaisessakin maastossa kuten soralla tai lumessa on helppoa. Taima XC rollaattori on suunniteltu erityisesti ulkorollaattoriksi, mutta toimii erinomaisesti myös sisätiloissa. XC rollaattorin runko on erityisen tukeva. Rollaattori on helppo taittaa kokoon leveyssuunnassa, jonka ansiosta sen kuljetus sekä varastointi on helposti hallittavaa.

Korkeussäädettävät, ergonomisesti muotoillut kädensijat. Rollaattorin paino on 8,2 kg. Ilmakumirenkaat 12 1/2″ (31cm).

Takuuaika 1 vuotta

Takuu ehdot 1.1.2022

Takuuaika alkaa tuotteen toimituspäivästä, mikäli tuotteeseen tehdään korjauksia niin ne eivät jatka alkuperäistä takuuaikaa. Takuuaika vaihtelee tuotteittain.

Takuu korvaa valmistus- ja raaka-aineviasta johtuvat virheet joko toimittamalla uusi osa tai korjaamalla kyseinen tuote. Takuu ei korvaa normaalista kulumisesta tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita rikkoutumisia. Takuu ei korvaa viasta tai viankorjaamisesta johtuvia välillisiä kustannuksia. Myyjä ei vastaa viallisen tuotteen mahdollisesti aiheuttamia välillisiä tai välittömiä vahinkoja eikä matka ja kuljetuskustannuksia.

Mikäli tuotteeseen kiinnitetään tai asennetaan muutostyönä muu kuin alkuperäinen varaosa takuu ei korvaa mahdollista toimenpiteistä johtuvia vikoja.

Mikäli tuotteeseen tulee takuun piiriin kuuluva vika on siitä ilmoitettava myyjälle välittömästi, samalla ilmoitettava hankinta ajankohta sekä mahdollinen valmistusnumero.

 

Varasto loppu

Saatavilla Tampereen myymälästä

Myymälöiden yhteystiedot