Esla CityMax 3800 Potkurollaattori

890,00 

ESLA-potkupyörämalliston uutuus on kevyesti rullaava Citypotkuri Max. City Max on käyttäjien toivomuksesta kehitetty lyhyempi nelipyöräinen potkupyörä vauhdikkaaseen menoon. Näppärän kokonsa ja pienen kääntösäteensä ansiosta sillä on mukava liikkua erityisesti taajamissa ja kaupunkien jalkakäytävillä.

Jalkatilaa jää riittävästi ergonomiseen ja turvalliseen ajoasentoon. Myös alamäkeen ajettaessa ajoasennon painopiste pysyy riittävän takana turvallisena.City Maxin vankka teräsrunko, tasapainojousitettu kaksoistanko-ohjaus ja alaspäin levenevä kolmiorakenne tekevät laitteesta stabiilin ja turvallisen käyttää.

ESLA City Max on testattu tuote ja se täyttää standardien asettamat kesto- ja laatuvaatimukset.

Soittokello, puolaheijastin, verkkokori, nippapumppu ja vaijerilukko kuuluvat vakiovarusteena City Maxiin.

Mukana myös käyttöohje suomeksi!

Takuuaika 1 vuosi.

Takuu ehdot 1.1.2022

Takuuaika alkaa tuotteen toimituspäivästä, mikäli tuotteeseen tehdään korjauksia niin ne eivät jatka alkuperäistä takuuaikaa. Takuuaika vaihtelee tuotteittain.

Takuu korvaa valmistus- ja raaka-aineviasta johtuvat virheet joko toimittamalla uusi osa tai korjaamalla kyseinen tuote. Takuu ei korvaa normaalista kulumisesta tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita rikkoutumisia. Takuu ei korvaa viasta tai viankorjaamisesta johtuvia välillisiä kustannuksia. Myyjä ei vastaa viallisen tuotteen mahdollisesti aiheuttamia välillisiä tai välittömiä vahinkoja eikä matka ja kuljetuskustannuksia.

Mikäli tuotteeseen kiinnitetään tai asennetaan muutostyönä muu kuin alkuperäinen varaosa takuu ei korvaa mahdollista toimenpiteistä johtuvia vikoja.

Mikäli tuotteeseen tulee takuun piiriin kuuluva vika on siitä ilmoitettava myyjälle välittömästi, samalla ilmoitettava hankinta ajankohta sekä mahdollinen valmistusnumero.

 

Tuotetunnus (SKU): e4cdc3033ed4 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,